Design-uutuudet kiinnostivat messuilla

Timberwise twise 10089_netti

Timberwise lanseerasi viime viikolla Habitare-messuilla huippusuunnittelijoiden Harri Koskisen ja Ville Kokkosen kanssa yhteistyössä luodut lattia- ja seinäkonseptit sekä huonekalut.

Timberwise tarjosi Habitare-messukävijöille ainutlaatuisen tilaisuuden päästä tutustumaan ensimmäisten joukossa yhdessä Harri Koskisen ja Ville Kokkosen kanssa suunnittelemiin lattia-, seinä- ja huonekalukonsepteihin. Valikoimasta löytyy myös Timberwisen oma inhouse-suunnittelua edustava pöytä. Tuotteet valmistetaan Timberwisen lankkuparketeista.

Lanseeratut tuotteet osoittavat, mihin perinteinen lankkuparketti ainutlaatuisella rakenteella voi taipua ja kuinka esimerkiksi lattia-asennuksista jäävää hukkamateriaalia voidaan hyödyntää uudelleen. Tuotekehitystä jatketaan edelleen ja tulevaisuudessa valikoimaa tullaan lisäämään ja vaihtoehtoja kasvattamaan.

Uutuudet ovat nähtävillä Timberwisen Design Projects-sivustolla osoitteessa http://timberwisedesignprojects.fi/. Tuotteita voit tilata kauttamme ottamalla yhteyttä info@timberwise.fi.