Hyvää Juhannusta 2017

Team Timberwise toivottaa kaikille rentouttavaa ja hyvää juhannusta 2017! Lataamme akkujamme juhannuksen merkeissä 23. – 25.6.2017  ja palaamme taas sorvin ääreen maanantaina 26.6.2017.

Muistutamme tässä samalla lähestyvästä huoltoseisokistamme joka on 3. – 16.7.2017. Tänä aikana huollamme koneitamme eikä tuotannosta ajeta tuotteita läpi. Koneet käynnistyvät taas entistä ehompina maanantaina 17.7.2017. Otattehan tämän huomioon miettiessänne aikataulujanne ja tilauksianne.

Tässä vielä muistutuksena Juhannustaikoja ja uskomuksia itse kullekin!

Ps. Timberwise ei ota vastuuta puolison löytymisestä, taikojen toimimisesta sekä kehoittaa pitämään järjen mukana juhannustaikoja testattaessa :-)

Kymmenen käyttökelpoista taikaa

  1. Kun juhannusyönä asetat vastakkain kaksi peiliä, niin toiseen peiliin katsoessasi näet toisessa tulevan puolisosi kuvajaisen.
  2. Laita nukkumaan mennessäsi vasemman jalan sukka väärinpäin jalkaan, niin uneksit takuuvarmasti tulevasta sulhasestasi tai morsiamestasi.
  3. Lakaise juhannusyönä makuuhuoneesi lattia alasti, vain punainen rihma vyötäisille sidottuna, niin rakastettusi haamu tulee sinua tervehtimään.
  4. Jos laitat juhannusyönä maata mennessäsi sitomattoman vihdan tyynyn alle, näet yöllä tulevan puolisosi sitovan sen.
  5. Voit nähdä tulevan rakastettusi, kun tasan keskiyöllä juhannusyönä kierrät saunan kolmesti ja katsot sitten saunan luukusta sisään. Tämän taian yhteydessä sinun tulee varata tulevalle puolisollesi jokin lahja, muuten pahat voimat uhkaavat.
  6. Heitä juhannussaunan jälkeen vasta saunan katolle, mutta pidä heittokäsi tarkkana – siitä suunnasta, minne vastan pää (kädensija) osoittaa, tulee heilasi.
  7. Pysy kokon lähellä ja mielellään siinä suunnassa, jonne savuaa. Näin voit varmistella vanhaa uskomusta, jonka mukaan savu kääntyy sen suuntaan, joka pian pääsee naimisiin. Tämän voinee nykyaikana laajentaa tarkoittamaan poika- tai tyttöystävän löytämistä.
  8. Kun kokko on palanut, voit nostattaa lempeä hyppäämällä savun yli.
  9. Tämä taika on niin tyttömäinen, että sopinee lähinnä perinteiseen sulhasen selvittämiseen: poimi seitsemältä eri niityltä seitsemän erilaista kukkaa ja laita ne tyynysi alle, niin näet unta tulevasta sulhasestasi. Sama tapahtuu, jos laitat tyynysi alle yhdeksällä heinällä sidotun kukkaseppeleen.
  10. Kuuntele käen kukuntaa: Niin monta kertaa kuin se kukkuu, niin monta vuotta menee puolison löytymiseen. Jos on haku päällä, kannattaa pysyä kaupungissa, jossa ei käkiä liiemmin kuulu – jos ei kukkumista kuulu lainkaan, tulee se oikea vastaan vielä samana vuonna.

juhannus_netti