Tammiparketti

Color Collection öljyvahatut parkettivalikoiman tammiparketit ovat pääsääntöisesti pintavärjättyjä. Pintakäsittelyyn käytetään himmeäkiiltoista UV-kovetettua värillistä öljyvahaa, mikä tekee lattiasta helppohoitoisen sekä luonnollisen ja lämpimän. Valikoimaan kuuluvat myös Tammi Smoked tuotteet, joissa pintasäle on läpivärjäytynyt tummaksi ja viimeistelykäsittelynä on kirkas tai vaalea öljyvaha.

Tammelle värikäsittelyt tehdään yleisemmin Classic ja Rustic lajitelmille, joissa puun luontainen syykuvio sekä värivaihtelu ovat parhaimmillaan. Selectin tasaisessa syykuviossa värjäys ei pääse oikeuksiinsa, joten sitä värjätään yleensä vain vaaleilla sävyillä. Öljyvahatut tuotteemme ovat valmiita käyttöön ilman lisäöljyämisiä, suoraan paketista lattiaan.


Öljyvahatuista sävyistä ARCTIC, COGNAC, EBEN ja NORDIC on mahdollista saada myös mattalakattuna. Tämän ansiosta koko tilassa voi säilyttää saman sävyn ja ilmeen, tinkimättä tilan vaatimasta kulutuskestävyydestä. Suuremman kulutuskestävyyden vaativiin tiloihin, kuten esim. eteisiin ja keittiöihin suosittelemme mattalakattua tuotettamme, kun taas vähemmällä kulutuksella oleviin tiloihin esim. olohuoneet ja makuuhuoneet voi valita öljyvahatun tuotteen. Tämän ansiosta tilan yleisilme pysyy yhtenäisenä läpi koko tilan.

Kuvissa näkyy vain pieni osa lattiaa. Huomaa, että puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on aina luonnollisia vaihteluita. Näytön väriasetuksien vaihtelusta johtuen kuva ei täysin vastaa tuotteen väriä luonnossa.