Tammiparketti

Handwashed Collection parkettikokoelma koostuu pintavärjätyistä tammiparketeista. Handwashed Collectionin tammiparkettituotteet toistavat luonnon värisävyjä, tarjoten kuitenkin sekä maanläheisiä ja klassisia että moderneja sisustusvaihtoehtoja.  Handwashed Collectionin tuotteet on käsitelty joko himmeäkiiltoisella UV-kovetetulla öljyvahalla tai mattalakalla, ja tuotteita on sekä hiotulla pinnalla että harjatulla pinnalla. Kaikki Handwashed Collectionin tammiparkettituotteet ovat saatavilla joko öljyvahatulla pinnalla tai mattalakatulla pinnalla, pois lukien POLAR joka valmistetaan aina vain mattalakattuna.

Handwashed Collectionilla ei ole määriteltyä lajitelmaa  kuten muissa parkettikokoelmissa, vaan kokoelman määrittää sen sävyt ja puun luontaiset ominaisuudet.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva luonnonläheinen lattiamateriaali ja luo kotisi sisustukselle kiehtova pohja.

Kuvissa näkyy vain pieni osa lattiaa. Huomaa, että puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on aina luonnollisia vaihteluita. Näytön väriasetuksien vaihtelusta johtuen kuva ei täysin vastaa tuotteen väriä luonnossa.