Industrial Collection parkettikokoelma

Chic & Strong tai Pure Elegance – valitse itse kumpaa tyyliä kotiisi kaipaat. Industrial Collection parketit ovat näyttäviä, graafisia ja ylivertaisen tyylikkäitä.

 

Tammiparketti FERRO

Tammiparketti FERRO

Vanhojen teollisuuskiinteistöjen muuntaminen trendikkäiksi loft-asunnoiksi tarvitsee myös hengen mukaisen lattian ja Tammi Industrial Ferro vastaa tähän haasteeseen. Tammi Industrial Titan puolestaan syntyi muodin ja sisustuksen kehtojen  Milanon, Pariisin, Barcelonen ja Tokion innoittamana.

 

 

Kansainvälisten trendien mukaisesti, Ferro on yhtä aikaa rough, graafinen ja tyylikäs sekä hieman maskuliininen, muodostaen täydellisen liiton raakojen tiili- ja laastipintojen kanssa. Ferro on silti kotonaan myös modernimmissa ja selkeälinjaisimmissa kohteissa. Maskuliinista veljeään Ferroa hienostuneempi ja eleettömämpi Tammi Industrial Titan luo elegantin ja modernin ympäristön. Graafinen ja tyylikäs olemus on omiaan herättämään luovuuden ja mielikuvituksen.

Kuvissa näkyy vain pieni osa lattiaa. Huomaa, että puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on aina luonnollisia vaihteluita. Näytön väriasetuksien vaihtelusta johtuen kuva ei täysin vastaa tuotteen väriä luonnossa.