Saarniparketti

Original Collection parkettivalikoiman saarniparketit on pintakäsitelty joko kirkkaalla öljyvahalla tai mattalakalla, tai kuultovalkoisella öljyvahalla tai mattalakalla. Nämä käsittelyt ovat erittäin perinteisiä saarniparketin käsittelytapoja, ja tuovat puun oman sävyn ja ilmeen luonnollisesti esiin. Kirkkailla ja kuultovalkoisilla pintakäsittelyillä puun raaka-aineen luonnolliset värivaihtelut korostuvat enemmän kuin esimerkiksi värikäsitellyillä tuotteilla, ja takaavat mahdollisimman luonnollisen puulattian ulkoilmeen.

Original Collection saarniparkettivalikoiman tuotteita valmistetaan kaikista saarnen lajitelmista; Select, Classic ja Olive. Select ja Classic ovat tasasävyisiä ja klassisia ulkoilmeeltään kun taas Olive lajitelman tuotteet ovat ilmeikkäitä ja persoonallisia. Original Collectionin saarniparketit ovat varma ja perinteinen valinta joka soveltuu moneen erilaiseen sisustukseen.

Kuvissa näkyy vain pieni osa lattiaa. Huomaa, että puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on aina luonnollisia vaihteluita. Näytön väriasetuksien vaihtelusta johtuen kuva ei täysin vastaa tuotteen väriä luonnossa.