Tammiparketti

Original Collection parkettivalikoiman tammiparketit on pintakäsitelty joko kirkkaalla öljyvahalla tai mattalakalla, tai kuultovalkoisella mattalakalla. Nämä käsittelyt ovat erittäin perinteisiä tammiparketin käsittelytapoja jo vuosikymmenien takaa, ja tuovat puun oman sävyn ja ilmeen luonnollisesti esiin. Kirkkaiden ja kuultovalkeiden käsittelyjen kohdalla puuraaka-aineen luonnollinen värivaihtelu korostuu eri tavalla kuin esimerkiksi värikäsiteltyjen tuotteiden kohdalla. Tämä takaa luonnollisen puulattian ulkoilmeen.

Original Collection tammiparkettivalikoiman tuotteita valmistetaan seuraavista lajitelmista; Select, Classic ja Rustic. Lajitelman oksaisuus ja luonnollinen värivaihtelu määrittävät myös tuotteen yleisilmettä. Original Collectionin tammiparketit ovat varma ja aikaa kestävä valinta kaikkiin mahdollisiin sisustuksiin. Trendejä tulee ja menee, mutta perinteinen tammiparketti pysyy!

Kuvissa näkyy vain pieni osa lattiaa. Huomaa, että puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on aina luonnollisia vaihteluita. Näytön väriasetuksien vaihtelusta johtuen kuva ei täysin vastaa tuotteen väriä luonnossa.