Parketti luo tilaan luonnollisen ja kauniin ilmeen

Parketti on suosittu ja yleinen puulattiamateriaali, joka muodostaa lattialle tasaisen, käyttöä ja aikaa kestävän pinnan. Ehdottomasti yleisin parketti on niin sanottu lautaparketti, jonka suosio pohjautuu helppoon asennukseen ja lopputuloksen tasaisuuteen. Lautaparketin avulla lattiapinta on täysin tasainen, eikä lattiaan tule rakoja kuten tapahtuu perinteisen lankkulattian kanssa.

Timberwisen kotimainen parketti on varma valinta

Kestävä ja kaunis Timberwisen parkettiTimberwisen parketti tuo kauniin ja luonnollisen puulattian ulkonäön ja tunnun tilaan. Timberwise on erikoistunut ns. kartanoparketin, eli leveän yksisäleisen lautaparketin valmistukseen. Timberwisen laadukkaissa parketeissa on mikroviisteet kaikilla sivuilla, mikä korostaa materiaalin lankkumaista ulkonäköä lattiassa kuitenkaan keräämättä saumoihin likaa. Kutsummekin tuotettamme lankkuparketiksi.

Timberwise parkettien rakenne on markkinoiden paras ja kestävin. Kolmikerrosrakenteen ja välirakenteessa käytettävän kotimaisen merenkulkukäyttöön tarkoitetun koivuvanerin ansiosta parketti kestää olosuhteiden muutokset ilman lattianpinnassa näkyviä muutoksia. Koivuvanerirakenteemme takaa myös sen, ettei lattian pintaan tule ns. aaltoilua, mikä on yleistä välisälerakenteisille parketeille ilmankosteuksien vaihdellessa. Tämän lisäksi lattian voi hioa useammin, kun välirakenteessa on koko matkalta tukeva koivuvaneri. Yleisimpiä ja suosituimpia parketteja ovat tammiparketit ja saarniparketit. Yrityksemme ja parkettimme ovat täysin kotimaisia ja parkettien tuotanto tapahtuu Loimaalla. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu merkki. Tämän lisäksi olemme myös ensimmäinen puulattiavalmistaja jonka tuotteille on myönnetty Suomen Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus. Emme lisää parketteihimme formaldehydiä valmistusvaiheessa jolloin lattioistamme ei tule mitään haitallisia sisäilmapäästöjä.

Parketista on moneksi

Parkettilattian ei tarvitse olla enää vain perinteinen puun värinen, vaikka toki se on yhä sitäkin, vaan se voi olla värikäs, kaksivärinen, leveä tai kapea, kovapuusta tai havupuusta, lähes kaikki on mahdollista! Timberwise parkettia voi käyttää lattian lisäksi myös seinissä tai vaikka katossa, mikä avaa taas aivan uusia mahdollisuuksia sisustamiseen. Alla muutamia vinkkejä erilaisista sisustusmahdollisuuksista.

Hanki lattiallesi laadukas Timberwisen parketti

Ota yhteyttä tai etsi lähin jälleenmyyjäsi.

Voit myös tutustua valikoimaamme sivustollamme TÄÄLLÄ