Timberwisen Avainlippumerkki

Timberwise on nimestään huolimatta täysin kotimainen yritys ja sen tuotteen valmistetaan aina Suomessa. Meillä on vain yksi tehdas, joka sijaitsee Loimaalla Varsinais-Suomessa, eikä meillä ole valmistusta muualla, kuten useimmilla parketinvalmistajilla. Sen ansiosta tuotteidemme laatu on aina omissa käsissämme ja pystymme valvomaan sitä täysipäiväisesti. Merkkinä korkeasta kotimaisuusasteestamme tuotteillemme on myönnetty myös Avainlippumerkki

 

TehtySuomMadeIn_Sin_rgb

Avainlippumerkki auttaa meitä varsinkin kotimaassa tunnistamaan tuotteemme Suomessa valmistetuksi, mutta toimii myös vientimarkkinoillamme laadun ja puunjalostustaidon takeena. Tuotteestamme 2/3 osaa on aina kotimaista, sillä pohjasäle sekä välirakenne ovat aina suomalaisesta raaka-aineesta. Pohjasäle on kotimaista kuusta ja välirakenne on joko kotimaista koivuvaneria tai mänty- tai kuusivälisälettä. Muut pintasälemateriaalit, joita ei kasva Suomessa riittävästi, hankimme aina EU:n alueelta mahdollisimman läheltä. 

Kun parkettiteollisuus on pikkuhiljaa siirtynyt ulkomaiseen omistukseen tai siirtänyt tuotantoaan ulkomaille (Suomessa jäljellä enää 2 valmistajaa), on Timberwise investoinut pitääkseen tuotannon ja työpaikat Suomessa. Meille onkin kunnia-asia jatkaa suomalaista puunjalostustaitoa ja pitää työpaikat Suomessa. Tästä kiitos kuuluu perustajallemme ja omistajallemme Markku Mäkitalolle. 

Valitsemalla kotimaisen Timberwise parkettilattian tuet suomalaista työtä sekä kotimaisen puunjalostuksen säilymistä Suomessa. Tämän lisäksi saat turvallisen, kestävän ja pitkäikäisen laatulattian.

Lisätietoa Suomalaisen Työn Liitosta sekä Avainlippumerkistä

avainlippudiplomi_522670